1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Zorda Olsa Galibiyete Uzandı
Galatasaray Zorda Olsa Galibiyete Uzandı

Galatasaray Zorda Olsa Galibiyete Uzandı

Türkiye Süper Ligi 8. hafta açılış maçında Sivasspor’u konuk eden Galatasaray 10 kişi kalan rakibi karşısında zorlansa da galip geldi.

A+A-

Galatasaray milli aradan sonra lige yeni bir başlangıç yapmak için Ligin iyi futbol oynayan takımlarından olan Sivasspor’u konuk etti. Yıldız golcüsü Falcao’nun henüz sakatlıktan çıkması sebebiyle riske edilmediği maçta sahneye Rumen yıldız Andone çıktı. Attığı 2 gol ve iyi futbolu ile alkış toplayan Rumen forvet gelecek adına iyi sinyaller verdiği görüldü.

Fakat Galatasaray takımı için işlerin dün gece alınan galibiyete rağmen çok iyi olduğu söylenemiyor. Dün 2-0 öne geçtiği hem de rakibinin 10 kişi kaldığı maçta bile 2 gol yemenini yanında verilen pozisyonlar hafta içi oynanacak Real Madrid maçı öncesinde hem teknik ekibi hem de taraftarı kara kara düşündürüyor. 10 kişi kalan Sivasspor hem 2 gol attı hem de goller kaçırdı. Bu tablo Real Madrid maçında da devam ederse büyük bir hezimet yaşanabilir.

Fatih Terim Arayış İçerisinde

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ise lig boyunca oynanan kötü futbola çare arıyor. En son lig maçına göre 5 değişiklikle çıkan Terim takımın yıldız ismi Seri’yi de yedek soyundurttuğu görüldü. Hafta için oynanacak maçta yıldız golcü Falcao’nun da tam olarak hazır olması ile birlikte Galatasaray takımının daha dengeli bir futbol oynaması bekleniyor. Fatih Terim’in Real Madrid maçına nasıl bir 11 ile çıkacağı ise futbol camiası tarafından oldukça merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.