1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Anadolu Efes’ten Deplasman Zaferi
Anadolu Efes’ten Deplasman Zaferi

Anadolu Efes’ten Deplasman Zaferi

Basketbol Euroleague sezonu 3. maçında deplasmanda Valencia Basket takımını 78-83 yenen Anadolu Efes oynadığı 3 maçta ikinci galibiyetini elde etti.

A+A-

Euroleague sezonuna evinde oynadığı Barcelona maçındaki şok bir mağlubiyet ile başlayan Anadolu Efes daha sonraki süreçte toparlanarak önce uzatmaya giden maçta evinde Alba Berlin takımının mağlup ederken dün akşam ise deplasmanda İspanya’nın güçlü temsilcilerinden Valencia’yı yenerek formunu arttırdığını gösterdi.

Maça iyi başlayamayan Anadolu Efes ilk periyotta rakibini hücumda durduramayınca potasında 27 sayı görerek ilk periyodu 27-23 geride kapattı. İkinci periyotta ise daha iyi savunma yapılmasına rağmen bu kez de hücumda durunca yine periyot 19-16 Valencia üstünlüğü ile bitti. Devre skoru ise Valencia lehine 46-39 sonuçlandı.

İkinci Devre Bambaşka Bir Anadolu Efes

Maçın ilk yarısında neredeyse her alanda rakibinin gerisinde kalan ve defansta oldukça zorlanan Anadolu Efes ikinci yarı hem müthiş savunma yaptı hem de hücumda alışık olduğumuz Efes’i bizlere izlettiği görüldü. 3. Periyotta adeta sayı makinesine dönüşen Efes 30 sayı attığı periyotta potanda sadece 17 sayıya izin vererek maçta 69-63 öne geçti.

Son periyotta ise 2 takımda uzun bir süre sayı bulmakta zorlansa da son 2 dakikada Valencia’nın bulduğu sayılara karşılık veren temsilcimiz sahadan 83-78’lik skorla galip ayrılarak deplasmanda oynadığı ilk maçı kazandı. Anadolu Efes önümüzdeki hafta evinde Real Madrid takımını konuk ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.