1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. 7. Koğuştaki Mucize Rekora Koşuyor
7. Koğuştaki Mucize Rekora Koşuyor

7. Koğuştaki Mucize Rekora Koşuyor

Aras Bulut İynemli’nin başrolünü üstlendiği ‘’ 7. Koğuştaki Mucize’’ filmi ilk hafta itibari ile 1 milyon 206 bin 402 seyirci tarafından izlenerek drama alanında rekor kırdığı ifade ediliyor.

A+A-

Ülkemizdeki film sektöründe genel itibari ile en çok gişe yapan filmler komedi filmleri olarak görülüyor. Hatta ülkemizde 5 milyon izlenme sayısını geçen filmlere bakıldığında çok büyük bir bölümünün komedi filmleri olduğu görülüyor.

Bu anlamda ‘2 7. Koğuştaki Mucize’’ filmi drama dalında olup da son dönemin en iyi açılış yapan filmlerden biri olmayı başarması Türk sineması açısından oldukça memnuniyet yaratıyor.

Filmin başarılı olacağı fragmanların yayınlandığı zamanda gösterilen tepkilerden belli olurken hiç kimse 1 haftada filmin 1,2 milyon seyirciye ulaşacağını tahmin etmiyordu.

Filmin oldukça duygusal sahnelerinin seyircilere tam olarak aktarılması ile filmin son günlerde kendi reklamını kendi yapmaya başladığı ve bu rüzgarı devam ettirirse 5 milyon sınırına ulaşabileceği iddia ediliyor.

Tek Rakibi Kara Komikler Olacak

‘’ 7. Koğuştaki Mucize’’ filminin 5 milyon izleyiciye ulaşmasında önündeki en büyük engel ise bu Cuma vizyona giren ve ilk gün itibari ile büyük bir ilgi toplayan Cem Yılmaz’ın 2 filmi birden izleyicilere sunduğu ‘’Kara Komikler’’ projesinin olacağı ön görülüyor.

Ülkemizdeki sinema biletlerinin pahalı olmasından dolayı insanlar genellikle haftalık ya da aylık sinema haklarını tek bir filmden yana kullanabiliyor. Hal böyle olunca izleyiciler sinema salonlarında bu 2 değerli film arasında kara vermekte zorlandıkları görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.