1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Hercai Dizisi İspanya’da Seyirciyle Buluşuyor
Hercai Dizisi İspanya’da Seyirciyle Buluşuyor

Hercai Dizisi İspanya’da Seyirciyle Buluşuyor

Ülkemizde son dönemin en sevilen ve büyük bir popülerliğe sahip olan Hercai dizisinin kısa süre içerisinde İspanya’da yayınlanmaya başlayacağı belirtiliyor.

A+A-

Atv'nin son döneme damga vuran ve sadece ülkemizde değil dünya genelinde de büyük merak uyandıran dizisi 'Hercai' ekibi çeşitlik etkinliklere katılmaya amacıyla Cannes’e geldiler.

C21 Magazin dergisi tarafından organize edilen panele dizinin başrol oyuncuları Ebru Şahin, Akın Akınözü ve Ayda Aksel ile birlikte yönetmenleri Cem Karcı ve Benal Tairi katılarak soruları yanıtladılar.

Panelde Hercai ekibine İspanyol Atres- Media televizyonundan Jose Antonio Salso Baratas eşlik ederek verdiği desteği gösterdi.

Google Henüz Resmi Açıklamayı Yapmadı

Atv'nin daha önceki dönemlerde 'Sıla' ve 'Sen Anlat Karadeniz' dizilerinin İspanya kanallarında yakaladığı başarı vurgulanarak 'Hercai'nin de büyük bir kitle tarafından takip edilmesini beklediklerini ifade eden Baratas, ATV yöneticilerine sağladığı kolaylıklardan dolayı teşekkür ediyor.

Baratas, panelde ki konuşmasında Türk dizilerinin tüm dünyada büyük bir ilgi gördüğünü ve bu anlamda çok kaliteli işlere imza atıldığını belirterek sözü yönetmen Cem Karcı'ya bıraktı. Karcı, dizinin başarısını daha sonra ki süreçte işlerine daha sıkı bir şekilde bağlanmalarını sağladığını belirtti.

Panelde dizinin diğer bir yönetmeni Benal Tairi, 'Hercai' adının nasıl seçildiği hakkında bilgi verdi. Dizinin oyuncuları tek tek söz alarak hem dizi hakkında hem de dizinin İspanya’da başarılı olup olmayacağı yönündeki soruları cevapladıkları görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.