1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe’den Tahkim Kararına Büyük Tepki
Fenerbahçe’den Tahkim Kararına Büyük Tepki

Fenerbahçe’den Tahkim Kararına Büyük Tepki

Fenerbahçe TFF’den sonra Tahkim Kurulu’nun da Alanyaspor maçındaki kural hatası itirazını reddetmesine büyük bir tepki gösterdiği görülüyor.

A+A-

Tartışmalı Alanyaspor maçı ile ilgili yankılar bitmek bilmiyor. Sarı lacivertli takım maçta 2 adet kural hatası olduğu ve bu kural hatalarının maçın sonucunda direkt etki ettiğini belirterek maçın kendilerinin 1-0 üstünlüğü ile devam ettiği 45. dakikadan itibaren tekrar oynanmasına yönelik itirazda bulunmuştu.

Fenerbahçe’nin itiraz TFF tarafından reddedilmiş bunun üzerine sarı lacivertliler konuyu Tahkim Kurulu’na taşımıştı. Tahkim Kurulu’da yaptığı açıklamada '’TFF Yönetim Kurulu kararında usule, esasa ve talimatlara aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin başvurusunun reddi ile kararın onanmasına karar verilmiştir.'’ İfadelerini kullanarak Fenerbahçe’nin ikinci itirazını da kabul etmediği görülüyor.

Karara Saygı Duyuyoruz Ama Katılmıyoruz

Fenerbahçe cephesi ise Tahkim Kurulu’nun kararını açıklamasının ardından oldukça sert bir açıklama yayınlandı. Açıklamada Tahkim Kurulu kararlarına saygı duymak ile birlikte kesinlikle katılmadıklarını açıkladılar.

Fenerbahçe cephesinden yapılan açıklamada yaşanan süreçle ilgili görülen çelişkili durumların takımın Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerinden olan Alper Pirşen tarafından yarın FBTV'de açıklamalarda bulunulacağını ifade ediyorlar.

Fenerbahçe bu programda verilen kararın ne denli tutarsız olduğunu ve önceki kararlarla bağdaşmadığını kamuoyuna ve taraftarlarına belge ve görüntülerle göstereceği ifade ediliyor. Program saati ile ilgili henüz Fenerbahçe tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.