1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Lige Yeniden Başlıyor
Galatasaray Lige Yeniden Başlıyor

Galatasaray Lige Yeniden Başlıyor

Sezona beklentilerin oldukça aşağısında bir performans ile başlayan Galatasaray ligin 8. haftasının açılış maçında Sivasspor’u konuk ediyor.

A+A-

Galatasaray tarihinin en kötü ve formsuz lig başlangıçlarından birini yapan sarı kırmızılı ekip ilk 7 haftada sadece 2 galibiyet alarak topladığı 10 puan ile kendine ancak 10. Sırada yer bulabilmişti.

Yapılan onca yıldız transferine rağmen Şampiyonlar Liginde de galibiyete uzanamayan sarı kırmızılı ekip milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra Sivasspor’u yenerek lige adeta yeniden başlamak istiyor.

Sarı kırmızılı ekip yediği 6 gol ile ligin Göztepe’den sonra en az gol yiyen ekipleri arasında yer alırken en önemli sorun olarak hücum hattı gösteriliyor.

İlk 7 haftada sadece 6 gol atabilen Galatasaray bu istatistikte ligin en kötü ekipleri arasında yer alıyor. Cuma akşamı saat 20.30’da başlayacak maç öncesinde ise Galatasaray cephesinde önemli eksiklikler düşündürüyor.

Yıldız Forvet Falcao Real Madrid Maçına Saklanıyor

Galatasaray’ın dünyaca ses getiren transferi Falcao ise bugün oynanacak maçta takımını yalnız bırakıyor. Milli ara öncesi sakatlanan Falcao sakatlığını atlatsa da tam olarak güçlenmesi ve sakatlığının tam olarak iyileşmesi için hafta için oynanacak kritik Real Madrid maçına saklandığı belirtiliyor.

Ayrıca Galatasaray’da Lemina, defans oyuncusu Luyindama ve uzun süreli sakatlığından daha tam olarak dönemeyen Emre Akbaba’da bu kritik maçta takımlarında ki yerini alamıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.