1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. PUBG Mobile Yeni Güncellemesi Büyük Beğeni Topladı
PUBG Mobile Yeni Güncellemesi Büyük Beğeni Topladı

PUBG Mobile Yeni Güncellemesi Büyük Beğeni Topladı

Mobil oyun sektöründeki rekabetin oldukça kızışması ile birlikte pazarda tekrar eski popülerliğini yakalamak isteyen PUBG Mobile yeni güncellemesi ile büyük alkış alıyor.

A+A-

PUBG Mobile'a gelen güncellemeler ile birlikte birçok oyun severin büyük bir memnuniyet yaşadığı görülüyor. Oyunda gerçekleştirilen 0.15.0 sürüm kodu ile yayınlanan bu güncelleme oyuna heyecanın oldukça üst seviyeye çıkarılmasını sağlayan yenilikler ve yeni bir mod ortaya çıkıyor.

PUBG Mobile güncellemesi sonrasında oyundaki en büyük eksikliklerden biri olan, Ağır Silah Modu ismindeki yeni bir mod ile oyun oynanabilecek. PUBG Mobile oyununun 0.15.0 güncellemesiyle birlikte oyuna gelen en önemli yeniliklerin başında ise “BRDM-2” isimli zırhlı araç geliyor.

Yeni güncelleme ile birlikte PUBG'nin PC sürümüne de gelen bu araç oyun severlerin oyun içerisinde büyük bir avantaj yakalamasını sağlıyor.

İşaret fişeğiyle gelen UAZ'ın zırhlı versiyonunun yerine gelen bu araç hem kara hem de suda oldukça etkili manevra kabiliyetine sahipken lastikler atılan mermilerden etkilenmiyor. Bu sayede bu aracı ustaca kullananlar için oyun içerisinde büyük bir avantaj ortaya çıkıyor.

Yeni Güncelleme İle Benzin Bidonları artık Daha Kolay Patlıyor

PUBG Mobile'ın en son güncellenen sürümü ile birlikte oyun severler, benzin bidonları konusunda geçmişe göre daha dikkatli davranmaları gerekiyor. Bu dikkatin ana nedeni ise en son güncelleme ile benzin bidonlarının artık patlayabilir hale gelmesi gösteriliyor.

Tüm bu oyun yeniliklerine ek olarak oyun severler, PUBG Mobile oyununda bundan böyle Desert Eagle kullanıp ve grafitiler ile izlerini bırakabileceklerdir.

Bu son güncelleme ile son dönemde yeni oyunlar karşısında popülerliğinin kaybetmeye başlayan oyunun tekra eski günlerine geri dönmeye çalışacağı ön görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.