1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. iPhone 11 Modeline Yoğun İlgi Satışları Öne Çekti
iPhone 11 Modeline Yoğun İlgi Satışları Öne Çekti

iPhone 11 Modeline Yoğun İlgi Satışları Öne Çekti

Ülkemizde 18 Ekim Cuma günü satışa sunulması planlanan yeni iPhone 11 modellerine olan yoğun ilgi ile birlikte satışların bir gün öne çekildiği görülüyor.

A+A-

Yeni iPhone modelleri olan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerine olan yoğun ilgi sonucunda resmi açıklamada Türkiye’de 18 Ekim Cuma günü satışa sunulacak modeller 1 gün önceye çekilerek Apple Premium mağazalarında Perşembe günü gece yarısından itibaren satışa sunulduğu görülüyor.

Yeni iPhone modelleri içerisinde en çok ilgiyi ise dünya genelinde uygun fiyatı ile dikkat çeken iPhone 11 modeli görüyor. Ülkemizde ilk gün satışlarında oldukça büyük ilgi gören iPhone 11 modeli bu anlamda son yılarlın en iyi satış rakamına ulaştığı görülüyor.

Dünya genelinde 699 Dolar fiyatı olan bu model ülkemizdeki verdiler ile birlikte 10 bin TL bir bedelle satışa sunuluyor. Diğer yeni çıkan iPhone modelleri göz önüne alındığında ise bu yeni modelin fiyat performans anlamında markanın en verimli modeli olduğu ifade ediliyor. 

Dünya Genelinde Stoklar Bitiyor

iPhone tarafından sunulan bu yeni modellerin tahmin edilenden de büyük bir ilgi gördüğü görülüyor. Özellikle iPhone 11, modelinin dünya genelinde şimdiden çok büyük satış rakamlarına ulaştığı ve bu rakamların yapılan tahminlerin 2 katını aştığı iddia ediliyor.

iPhone tarafından bazı modellere yeni İOS güncellenmesinin verilmeyeceğinin açıklanması ile birlikte birçok iPhone sahibi yeni telefon arayışını girmişti. iPhone 11 modelinin bu anlamda tüketicilerin yeni gözdesi olmuş durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.