1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Dilber Ayın'ın Miras Kavgası Büyüyor
Dilber Ayın'ın Miras Kavgası Büyüyor

Dilber Ayın'ın Miras Kavgası Büyüyor

Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden sanatçı Dilbaray’ın mirası yüzünden çocuklarının birbirine girdiği konunun oldukça büyüdüğü iddia ediliyor.

A+A-

Sanatçının küçük kızı, resmi olarak annelerinin nüfusuna kayıtlı olmadıklarından dolayı mirastan pay alamadıklarını iddia ederek annesinin mezarını açtırmak için harekete geçtiği iddia ediliyor.

Kanal D televizyonun da yayınlanan 2. Sayfa programına iddialar ile ilgili olarak telefonla bağlanan Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, oğlu Ünal ve kızı Filiz iddialar hakkında kendi görüş ve düşüncelerini aktardılar.

Programda rahmetli Dilbaray’ın eşi ve oğlu kesinlikle mezarın açtırılmasına izin verilmeyeceklerini ifade ederken sanatçının nüfusuna kayıtlı olmadığı için pay alamayan küçük kızı ise yaşananlardan sanatçının eşi ve üvey babaları İbrahim Karataş’ı sorumlu tuttuğu görülüyor.

Mezar Açtırma Girişimleri Henüz Başlamadı

Programda Dilbaray’ın mezarının açtırılmasına yönelik olarak herhangi bir işlemin başlatılmadığı öğrenilirken sanatçının küçük kızının bu konuda net bir söylemde bulunmaktan kaçındığı görüldü.

Dilbaray’ın eşi İbrahim Karakaş ise böyle bir girişime kesin bir dille izin vermeyeceğini ifade ederken miras konusunda bunarlın yaşanmasının sanatçıya büyük bir saygısızlık olduğunu belirtti.

Sanatçının büyük oğlu ise kardeşlerinin annesinin nüfusuna kayıtlı olmadığı için yasla olarak mirastan pay alamadıklarını belirtti.

İbrahim Karakaş, kendisinin kardeşlerinin kesinlikle mağdur etmeyeceğini ve gerekirse tüm payının kardeşlerine vermeye hazır olduğunu belirtti.

Burada sanatçının büyük oğlunun tek isteği ise annesinin mezarına dokunulmaması olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.