1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İzmir’de Dehşet Anları Kameraya Yansıdı
İzmir’de Dehşet Anları Kameraya Yansıdı

İzmir’de Dehşet Anları Kameraya Yansıdı

İzmir’in Konak ilçesinde güzellik salonu işleten eski sevgilisini öldüren, kardeşini yaralayan ve sonrasında kendisinin de intihar ettiği olayın cep telefonu ile çekilen görüntüleri yayınlandı.

A+A-

İzmir'in Konak ilçesinde gerçekleşen dehşet anlarında İrfan Çengel'in güzellik salonu işleten eski sevgilisi Birgül Bilal'i pompalı tüfekle öldürdüğü, kardeşi Songül Bilal'i de yaraladıktan sonra intihar ettiği olayın cep telefonu ile çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Olay sırasında yoldan geçen bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde İrfan Çengel, vatandaşların telkinlerine rağmen cinayeti işledikten sonra intihar ettiği görülüyor.

Salı günü sabah gerçekleşen olayda, güzellik salonu sahibi Birgül Bilal, sabah iş yerine geldiği esnada dükkanın önünde bekleyen eski sevgilisi İrfan Çengel ile karşılaşıyor. Burada kili arasında yaşanan konuşma kısa sürede tartışmaya dönüştüğü belirtiliyor.

Tartışma sırasında İrfan Çengel, yanında getirdiği pompalı tüfek ile Birgül Bilal’i başından vuruyor.  Bilal’in kardeşi Songül Bilal’i de yaralayan İrfan Çengel, etraftakilerin yapma uyarılarına rağmen silahı başına dayayarak intihar ediyor.

Olay yerine gelen ekipler ve sağlık görevlileri ilk incelemesinde İrfan Çengel ve Birgül Bilal’in öldüğünü belirliyor. Ağır yaralanan Songül Bilal ise hastanede tedavi altına alınıyor.

Çevredekilerin İkna Çabaları Yeterli Olmadı

Olay ile ilgili yaşananlar o sırada yoldan geçen bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde ilk olarak Birgül Bilal’i darp eden Çengel, çevredekilerin ikazlarına rağmen silahını ateşlediği görülüyor. Eski sevgilisini öldüren zanlı, daha sonra yere çökerek silahını kendi kafasına dayayarak intihar ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.