1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Beko Siftah Peşinde
Fenerbahçe Beko Siftah Peşinde

Fenerbahçe Beko Siftah Peşinde

Basketbol Euroleague müsabakalarına 2’de 0 ile başlayan Fenerbahçe Ülke İspanyol temsilcisi Baskoni’yı yenerek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

A+A-

Basketbol Euroleague tarihinin en barılı takımlarından olan Fenerbahçe Beko için sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle bu sezon beklentilerin oldukça altına başladı. Takım ilk 2 maçında sırsı ile Real Madrid ve Kızıl Yıldız takımlarına deplasmanda mağlup olurken son Kızıl Yıldız maçında oynana kötü basketbol moralleri bozmuştu.

Bu hafta evinde oynayacağı Baskoni’a maçına dönüm noktası olarak bakan Fenerbahçe Beko’lu basketbolcular ise bu maçta salonun tamamen dolmasını bekliyor. Fenerbahçe Beko için iç sahadaki iç çam olması nedeniyle bugün büyük bir taraftar desteğini de arkasına alması bekleniyor.

Rakip Baskonia ise tam anlamıyla fikstürün azizliğini yaşıyor. Ligdeki ilk 2 maçını da deplasmanda oynayan İspanya temsilcisi ligin ilk maçında Zalgiri’i mağlup etmiş ikinci maçta ise Khimki takımına mağlup olmuştu.

Fenerbahçe Beko’da Tek Eksik Lauvergne

Fenerbahçe Beko takımında tek eksik olarak Lauvergne görülüyor. Rakip takımda ise oyun kurusu Jasen Granger’ın uzun süreli sakatlığı dam ediyor. Fenerbahçe Beko’da ise morallerin oldukça yüksek olduğu görülüyor.

Ligde ki ilk galibiyetini alacağına emin olan takım özellikle Vessely’in sakatlıktan tamamen dönmesi ile birlikte seri galibiyetlerin ardı ardına geleceği düşünülüyor. Maç Türkiye saati ile 20.45’te başlıyor. Diğer temsilcimiz Anadolu Efes yarın deplasmanda diğer bir İspanyol temsilcisi Valencia ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.