1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe’de Hedef 4 Maçta 12 Puan
Fenerbahçe’de Hedef 4 Maçta 12 Puan

Fenerbahçe’de Hedef 4 Maçta 12 Puan

Ligde oldukça istekli ve güzle oyun ile başlayan Fenerbahçe yaşadığı puan kayıpları nedeniyle beklentilerin oldukça altında bir puan topladığı görülüyor.

A+A-

Ersun Yanal yönetiminde ligde fırtına gibi başlayan Fenerbahçe özellikle yaptığı hücum pres ve ofansif futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Fakat yaşanan sakatlıklar ve girilen pozisyonların gole çevrilme yüzdesinin düşük olması sonucunda Fenerbahçe ilk 7 haftada yaşadığı sürpriz puan kayıpları ile topladığı 11 puan ile ligde kendine 5. sırada yer bulabilmişti.

Ersun Yanal özellikle Hasan Ali Kaldırım’ın takıma dönmesi ile birçok futbolcunun kendi mevkisinde oynamaya başlayacağını vurgulayarak hedeflerinin 4 maçta 12 puan olduğunu açıkladı. Ersun Yanal’ın 4 maçta 12 puan alınması durumunda milli araya lider olarak gireceklerini ifade ediyor. Ersun Yanal liderliğe yükseldikten sonra artık arkalarına bakmadan sezon sonuna kadar liderliği sürdürerek şampiyon olacaklarını ifade etti.

Emre Belözoğlu’nun Eksikliği Can Sıkıyor

Fenerbahçe’de tek can sıkan nokta ise kaptanları Emre’nin milli takımda sakatlanması ile sahalardan 1 ile 2 ay arasında ayrı kalacak olması gösteriliyor. Emre’nin olmadığı ya da oyundan çıktığı anlarda oldukça zorlanan Fenerbahçe aynı zamanda oyun kalitesi anlamında da düşüş yaşıyordu.

Emre sakatlığı sebebi ile 3 maç kesin takımını yalnız bırakacakken bu maç sayısının 6’ya kadar çıkabileceği belirtiliyor. Ersun Yanal’ın 4 maçta 12 puan almaları gerektiğini söylediği maçlar ise Denizlispor deplasmanı, evinde Konyaspor, deplasmanda Kayserispor ve son olarak evine ki Kasımpaşa maçları olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.