1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Football Manger 2020 Oyunun Çıkış Tarihi Belli Oldu
Football Manger 2020 Oyunun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Football Manger 2020 Oyunun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Futbol severlerin çok büyük ilgi gösterdiği dünyanın en popüler menajerlik oyunu olan FM’nin 2020 merakla beklenen çıkış tarihi belli oldu.

A+A-

Oyun severlerin son dönemde en merak ettiği oyunların başında gelen Football Manager 2020 yani bilindik ismi ile FM 2020’nin resmi çıkış tarihi nihayetinde belli oldu. Oyunun üreticisi ve geliştirici olan Sports Interactive firması tarafından geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ilk açıklamada oyunun Kasım 2019 tarihinde piyasaya sürüleceği ifade edilmiş fakat net bir tarih verilmekten kaçınıldığı görülmüştü. 

Birçok oyun severin meraklı bekleyişleri son buldu ve oyunun net çıkış tarihi yapılan resmi açıklama ile belli olduğu görülüyor. Football Manager 2020 oyun 19 Kasım tarihinde piyasaya sürüleceği ifade ediliyor. Piyasaya sürülecek FM 2020 sadece PC ile sınırlı kalmayacağı oyunun aynı tarihte Android ve iOS için de yayınlanacağı bilgisine ulaşıldı. 

FM 2020 Türkiye Fiyatı’da Belli Oldu

19 Kasım’da ülkemizde de satışa sunulacak FM 2020 Türkiye satış fiyatı ise 161 TL 10 Kuruş olduğu açıklandı. FM genel itibari ile dünyanın en geniş kapsamlı ve en uzun hazırlıkla ortaya çıkarılan oyunlarından biri olarak ön plana çıkıyor.

Daha birçok kişinin varlığından bile haberi olmadığı oyuncular FM’de gerçek potansiyelleri ile yer aldığı görülüyor. Hatta geçmişte bazı takım ve menajerler yeni yıldızlar bulmak için FM oyunundan yararlandıklarını açıklamışlardı. Oyunun Türkiye satış fiyatı ise özellikle artan dolar kuru sonucunda son 2 yıldır oldukça pahalı görülse de geçen sene ile kıyaslandığında fazla bir artışın olmadığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.