1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Kara Komikler 18 Ekimde Vizyona Giriyor
Kara Komikler 18 Ekimde Vizyona Giriyor

Kara Komikler 18 Ekimde Vizyona Giriyor

Cem Yılmaz’ın ‘’2 Arada’’ ve ‘’Kaçamak’’ adlarının taşıyan iki filminin bir arada yayınlanacağı ‘’Kara Komikler’’ serisini ilk 2 filmi Cuma günü vizyona giriyor.

A+A-

Cem Yılmaz ülkemizde daha önce yapılmayanı yaparak aynı film içerisinde 2 film projesini bir arada izleyicileri ile buluşturuyor. Cem yılmaz film öncesinde bir dergiye yaptığı açıklamada ilk olarak izleyecekleri ‘’ 2 Arada’’ filmi ile izleyicilerinin kalbine bir düğüm oturacağını fakat ikinci film ile birlikte oluşan hüzün bulutlarının yerini kahkahaya bırakacağını ifade ediyor.

Cem yılmaz ‘’ Kara Komikler’’ projesinin ilkinde 2 film yer aldığını ve her 2 filminde 60’ar dakikalık süreleri olduğunu açıkladı. Ayrıca Cem Yılmaz projenin devamının da olduğunu daha sonraki süreçte ‘’ Kara Komikler’’ film projesinde yer alan 2 ayrı filminde tek vizyonda 60’ar dakika olarak izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Ön Ağlatıp Sonra Güldürecek

‘’ Kara Komikler’’ film projesinin ilk 2 filminde ilk önce duygusal öğelerin oldukça ağır bastığı ‘’2 Arada ‘’ filmi izleneceği açıklandı. Cem yılmaz ise bu filmde verilmek istenen mesaj ve duygunun oldukça başarılı bir şekilde aktarıldığını açıkladı. Filmler arasında 10 dakikalık boşluk olacak diğer film ise ilkinin aksine bol kahkahanın olduğu ‘’ Kaçamak’’ filmi izlenecek.

Filmin basım gösterimi ise oldukça yoğun bir katılım ile yapıldığı ifade ediliyor. Cem Yılmaz film ile ilgili hem basın hem de film eleştirmenlerinden çok büyük bir beğeni aldığını açıkladı. Filmin nasıl bir performans göstereceği ise Cuma günü gösterime girmesi ile bir hafta içerisinde belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.