1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Oğuzhan Koç Ayrılığı Resmen Doğruladı
Oğuzhan Koç Ayrılığı Resmen Doğruladı

Oğuzhan Koç Ayrılığı Resmen Doğruladı

4 yıllık birlikteliklerini kimsenin beklemediği bir anda bitiren Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç çifti, yaptıkları ortak açıklama ile ayrıldıklarının resmen açıkladılar.

A+A-

Evleneceklerine neredeyse kesin gözle bakılırken sürpriz bir şekilde ayrılan Oğuzhan ve Yağmur çifti sosyal medya hesaplarından konu ile ilgili ortak bir açıklama yaptıkları görülüyor. İkili açıklamalarında ‘’Ülkece oldukça zor ve çetin günler geçirdiğimiz bu zamanlarda aklımız, kalbimiz, hepimizin güvenliği için mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimizle olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Askerlerimizin evlerine burunları bile kanamadan dönmeleri şuan itibari ile ülkemizin en önemli gündem maddesi olması gerektiğine inanıyoruz. Ülke olarak yaşadığımız bu yoğun ve hassas zamanları göz önüne alarak gündemi bu tür konularla meşgul etmemek adına bir süre sesiz kalmayı denedik.

Fakat ilişkimizin son bulması sonrasında medyada ortaya çıkan ve gerçeklikle alakası olmayan haberler sonrasında ilgili ilk ve son kez ortak bir açıklama yapmayı uygun bulduk ifadelerini kullandılar.

Dostça Ayrılma Kararı Aldık

Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç çifti 4 yıl boyunca oldukça mutlu ve huzurlu zaman geçirdiklerini fakat gelişen olaylar neticesinde her 2 taraf içinde dostça ayrılığın en iyi seçenek olduğuna karar verdiklerini açıkladılar. Bu süreçte dostça ayrıldıklarını ve magazin haberlerinde yer alan iddiaların hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını ifade ediyorlar.

Yaşanan bu süreçte herkesin kararlarına saygı çerçevesinde yaklaşmalarını talep eden ikili gündemi gereksiz yere meşgul ettikleri için Türk halkından özür dilediklerini belirterek açıklamalarına son verdikleri görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.