1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 6 yıl erken emeklilik imkanı! Erken emeklilik formülü bulundu
6 yıl erken emeklilik imkanı! Erken emeklilik formülü bulundu

6 yıl erken emeklilik imkanı! Erken emeklilik formülü bulundu

Türkiye'de milyonlarca vatandaş sürekli olarak erken emekli olmanın yollarını merak ediyor. Uzmanlar çalışan vatandaşlar için erken emekli olabilmenin yolunu buldular. Kadınların 6 yıl erken emeklilik hakkı var.

A+A-

Erken emeklilik hakkı kazanmak için 5 yeni yol yayımlandı. Fakat içlerinde hiç kimsenin bilmediği bir formül var ki; Her çalışanın hayali erken emekli olmak. İnternet sitelerinde en çok aranan kelimelerden biride ''ne zaman emekli olurum'' sizlere erken emekli olmanın 5 yolu açıklıyoruz.  

Yoğun stres ve tempoda iş hayatı olan her çalışanın olduğu gibi sizin de doğal olarak en büyük isteğiniz kalitesi yaşam sürdürebilmenizi sağlayacak yüksek maaşlı bir emeklilik hayatıdır. 

Ne zaman Emekli Olabilirsiniz?

En çok merak edilen soruların başında ne zaman emekli olurum sorusu var. Eerken emekli olmak için yıl, yaş ve prim şartı bulunuyor. 

Çalışanlara bazı durumlarda erken emekli imkanı veriliyor. Hayatı boyunca çalışmış vatandaşların en büyük hayallerden biri erken emekliliktir. Bunun için, geçen süre, prim ve yaş koşullarıyla 5 önemli fırsatı haberimizde açıklıyoruz.

Emeklilik hakkı kazanmak için birinci müjde çocuklar. Kadın çalışanlar çocukları sayesinde doğum borçlanması yaparak prim kazanma fırsatı var. 

Kimler Doğum Borçlanması Yapabilir Şartları Neler?

Kadın çalışanların 3 çocuğa kadar borçlanma yaparak 2160 gün tam olarak 6 yıl erken emekli olama hakkı kazandırıyor. Annelere erken emeklilik, yaşı ve yılı dolmuş ve 3 çocuğu varsa kadınlar 6 yıl erken emekli olabilir. 

Kadınların borçlanma hakkını kazanabilmeleri için tek şart; borçlanacağı çocukların sigortalı bir işte çalışırken doğum yapmış olmasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.